لامل آلومینیومی توسط سازندگان مختلفی تولید می شود

همگی از انواع نمای ساختمان هستند



با استفاده از این نما، حداقل 5 درصد استفاده از نور طبیعی خورشید افزایش یافته و همین امر در مصرف برق صرفه جویی می کند. محل مصرف چنین محصولی می باشد. از جمله آجرها می توان به انواع آجر نسوز ، لعاب دار ، آجر سفید ، آجر قزاقی ، آجر نما زرد ، آجر نسوز قرمز ، شاموتی و… مجری کرتین وال یعنی آرمن طرح و نما دانش و مهارت این را دارد تا بتواند به صورت تضمین شده نمای کرتین وال مدرن، نمای لامل، کرتین وال سیستم یونیتایز، کرتین وال نیمه قاب دار، کرتین وال قاب دار و کرتین وال بدون قاب را با کمترین هزینه برای شما انجام دهد. آرمن مجری نمای کرتین وال با سابقه ای درخشان در کشور است که با دانش و مهارت خود خدمات استثنایی به مشتریان ارائه می دهد. به بیان دیگر سیستم نمای لامل یا کرتین وال، یک سازه کاملا جدا از ساختمان محسوب میشود. This po st has been done ​with the  help of  GSA Cont᠎ent Ge​ne rato᠎r ᠎DE MO.


تنها تفاوت نمای کرتین وال نیمه قاب دار با سایر نماهای کرتین وال این است که تنها یکی از لامل های عمودی یا افقی روی نمای شیشه ای دیده می شود و یکی از لامل ها حذف می شود. انواع لامل های عمودی و افقی بکار رفته در پروژه های مجموعه فاراد پنجره با توجه به ممان اینرسی مورد نیاز. نمای کرتین وال فقط یکی از انواع نماهای شیشه ای است که به دلیل پیشرفت تکنولوژی در صنعت ساخت و ساز مورد استقبال گسترده معماران و مدیران پروژه های ساختمانی قرار گرفته است. این نکته یکی از مزیت ها مهم نسبت با سایر نماهای ساختمانی می باشد. اما سایر نماهای ساختمانی نظیر چوب، آجر یا سنگ اینگونه نیست. برخی از نمای های سنگی زیبایی خاص و حیرت آوری به ساختمان می بخشند که از جمله این نماهای سنگی می توان به نمای رومی اشاره کرد که در آن می توانند از سنگ گرانین ، تراورتن و سنگ مرمر استفاده کنند. مقاومت بالا ، ایمنی بسیار مناسب ، کاهش ضریب تبادل هوا ، کاهش صداهای مزاحم ، زیبایی و مدرن بودن را می توان از نکات قابل توجه نمای کرتین وال قلمداد کرد.


به منظور اجرای نمای کرتین وال باید توجه نمود. زیر سازی و استراکچر های آلومینیومی یا همان لامل یکی از اجزای مهم این سیستم است که در اجرا و نصب آنها باید نهایت دقت را داشته باشید. در نمای کامپوزیتی پوشش سطح ساختمان با استفاده از ورق های آلومینیومی خاص انجام می شود که یکی از مزایای آن وزن پایین و قابل شستشو بودن آن است. اما این اهمیت تنها زیبایی بصری را پوشش نمی دهد. میان این لایه های شیشه ای را نوعی غشای رزینی پوشش می دهد. فرایند حرارت و فشار سبب اتصال این لایه ها بوده و شیشه های تخت و منحنی ایجاد می کند. در فرایند ساخت این نوع شیشه، از عملیات «سکوریت»، بین مولکول های شیشه استفاده می شود. در نوع لامل نیز از همین پروفیل های آلومینیومی استفاده می شود که نوع افقی آن ترنسم و نوع عمودی آن مولیون نامیده می شود. در واقع نمای کرتین وای یک سازه شیشه ای آلومینیومی می باشد که در جلوی ساختمان ایجاد می گردد. نمای کرتین وال، با حذف تمامی اتصالات و لوازم جانبی نماسازی، سبب یکسان سازی متریال نما و یکپارچه سازی فضای بیرونی آن می شود. نوعی نمای شیشه ای فریم لس نیز از سالهای قدیمیتر استفاده می شده است که امروزه استفاده از آن بسیار کمتر شده است ولی عموم مردم این نما شیشه ای را با نمای کرتین وال اشتباه می گیرند.


این نوع سیستم نماسازی کرتین وال، ساختاری کاملا خود ایستا دارد، به این معنا که باره مرده نما تاثیری روی سازه اصلی ساختمان ندارد. البته اجرای این نما در ساختمان دارای ضوابطی می باشد و میزان درصد آن در نما در هر شهر می تواند متفاوت باشد که در آیین نامه های مربوطه مشخص شده است. قیمت اجرای نمای کرتین وال هم در مرحله نصب و نگهداری مقرون به صرفه است و هم در کنار سایر دلایل تخصصی توجیه خوبی برای استفاده مداوم در هر جایی دارد. نمای کرتین وال بدون قاب، در برابر زلزله و آتش سوزی مقاومت خوبی دارد. نمای سیمانی در صورت اجرای مناسب از مقاومت خوبی برخوردار است و در صورت حادثه ای مانند آتش سوزی از انتشار و بیشتر شدن آن جلوگیری می کند. مقاومت آن هم نسبت به حرارت بیشتر بوده که سبب حفظ دمای منزل و کاهش اتلاف انرژی می شود. بدین ترتیب می توان گفت نمای مناسبی برای کاهش اتلاف انرژی خواهد بود. نمای کنیتکس را نیز می توان یکی از نماهای ارزان با سرعت اجرایی بالا دانست. طراحان این نماها لازم است جزئیات دقیق اجرا و نحوه نصب قطعات این نماها را روی نقشه اجرایی برای پیمانکار و مجری نمای کرتین وال توضیح دهد. در واقع همانند پرده ای است زیبا و مقاوم در جلوی بدنه اصلی ساختمان می باشد و به همین دلیل از واژه کرتین وال Curtain Wall برای این نما استفاده کرده اند. تنها تفاوت این نما با نمای کرتین وال بدون قاب، وجود قاب های آلومینیومی دور شیشه ها است. انواع مختلفی از نماهای شیشه ای در سراسر دنیا وجود دارد که بهترین آنها نمای شیشه ای کرتین وال است. در حالی که انواع مختلفی از سیستم های نمای کرتین وال وجود دارد، این مقاله به موضوع انواع کرتین وال و مجری کرتین وال در ساختمان، تمرکز خواهد کرد. برندهای معتبر مختلفی به تولید و عرضه انواع مختلف پنجره دوجداره میپردازند که هر کدام از آنها دارای چندین نمایندگی در ایران هستند. هر کدام از این سیستم ها مزیت های خاص خود را دارند و برای کاربردهای خاصی طراحی شده اند. در حالت فیس کپ کاور آلومینیومی از نمای بیرون بین شیشه ها نمایان است و هر کدام از شیشه ها به حالت تایل های جداگانه مشاهده خواهند شد. بنا به سلیقه شخصی ممکن است بعضی از نماها مورد پسند ما نباشد و گاه نمایی نظر ما را به شدت جلب کند و از مشاهده آن لذت ببریم.


اما متاسفانه در این بین افراد سودجویی هستند که جنس تقلبی و بیکیفیت را به عنوان جنس اصل و با کیفیت، به مشتری میفروشند. باید گفت که این پنجره های فیک به هیچ عنوان کیفیت پنجره های دوجداره اصل را ندارند و در مدت زمان کوتاهی پس از نصب، مجبور به تعویض آنها میشوید. در هنگام نصب نمای شیشه ای کرتین وال، موارد زیادی باید توسط مجری کرتین وال در نظر گرفته شود که مهمترین آنها جزئیات نما شیشه ای در حین کار است. این نوع نما نیازی به داربست ندارد و مجری کرتین وال به راحتی می تواند با امکانات ساده آن را در محل خود نصب کند. با گسترش فناوری شاهد افزایش نمای های کرتین وال هستیم، از کرتین وال قاب دار گرفته تا کرتین وال نیمه قاب دار، بدون قاب و یونیتایز. با پیشرفت تکنولوژی و فناوری در حیطه پنجره سازی، رفته رفته این پنجره ها جای انواع پنجره های آهنی، چوبی و فلزی را گرفتند. در ادامه با معرفی انواع نمای شیشه سکوریت، شیشه لمینت، نمای کرتین وال و مزیت های آن ها در ادامه ی مطلب با شما همراه خواهیم بود. این مجموعه برترین و ارزان ترین مجری نمای کرتین وال است و مطابق با استانداردهای روز دنیا و همچنین مطابق با دتایل های موجود، اجرای نمای کرتین وال مدرن را با تضمین کیفیت و نیر در زمان کوتاهی انجام می دهد. از اینرو در مجموعه فاراد پنجره با تشکیل یک دپارتمان تخصصی مربوط به اجرای نمای کرتین وال و پنجره آلومینیومی ، تمامی محاسبات مربوط به اجرای سازه که یک کار مهندسی و تخصصی می باشد ، در این دپارتمان انجام می گیرد. قاب های آلومینیومی در این نما از دور شیشه ها حذف شده، به طوری که شیشه ها به صورت مستقیم روی شبکه زیرسازی شده آلومینیومی قرار می گیرد و به کمک پروفیل نگهدارنده ثابت می شود. عایق حرارتی خوب، عایق صوتی مناسب، و عایق رطوبتی کارآمد از ویژگی های مهم این نما است. از مهم ترین ویژگی های آن می توان به مقاومت چهار برابری نسبت به شیشه ی معمولی اشاره کرد. به دلیل ویژگی های منحصر به فردی که پنجره upvc دارد، بسیاری از سازنندگان به منظور راحتی ساکنین داخل ساختمان و همچنین افزایش کیفیت سازه، در پروژه های خود استفاده میکنند.


به دلیل محبویبت بالایی که پنجره دوجداره در میان افراد دارد، بسیاری از فروشگاه ها به عرضه انواع برندهای مختلف این کالا میپردازند. ظاهر نمای خارجی تمام شده، تنها تفاوت عمده بین انواع نمای های کرتین وال است. همچنین قسمت ها بازشو در نمای کرتین وال همانند بارشو پارالل دارای ایمنی مناسب و آب بندی هوابندی کاملی هستند. در حالت فریم لس شیشه ها با فاصله بسیار کمی در کنار یکدیگر قرار می گیرند و فاصله بین آنها با چسبهای مخصوص آب بندی می گردد. با کمی بررسی و نگرش در بافت شهری شاید اولین مسئله ای که نگاه شما را جلب خواهد کرد نمای ساختمان های موجود است که تاثیر بسزایی در زیبایی منطقه و شهری خواهد داشت. نماهای چوبی با توجه به ماهیت ذاتی خوذ نیاز به بازدید و رسیدگی سالانه خواهند داشت. نمای کنیتکس یکی از نماهای سبک است که وزن اضافی بر ساختمان اعمال نخواهد کرد و خاصیت ضدآب خواهد داشت. امروزه نمای کرتین وال به دلیل جذابیتی که دارد، در بسیاری از پروژه ها استفاده میشود. اگر بطور ساده و خلاصه بخواهیم توضیح دهیم نمای کرتین وال بدن صورت می باشد که یک سری استراکچر آلومینیومی در جلوی ساختمان نصب می گردد که توسط یک سری اتصالاتی در پروفیل های افقی به بدنه اصلی و یا پودر های افقی اتصال می یابد و در تمام این مشبک های آلومینیومی شیشه دوجداره با امکان نصب باز شو های بیرون بازشو ، نصب می گردد. فاراد بعنوان یکی از مجری های نمای کرتین وال فعالیت می کند ، و در اجرای این نماها با توجه به محاسبات انجام گرفته از بهترن نوع و مناسب ترین پروفیل های آلومینیومی مخصوص ، استفاده می کند. نما بعنوان پوسته یک ساختمان شناخته می شود و نقش بسیار مهمی در زیبایی و عایق بودن آن دارد.


این امر علاوه بر موارد مذکور، یکپارچگی نما، زیبایی ظاهری نما برای مراجعین خارج از ساختمان و چشم انداز زیبا برای ساکنین داخل ساختمان شده است. حال با شما همراه هستیم، تا مزایای استفاده از شیشه سکوریت، در نمای ساختمان را برشماریم. همچنین در این مرحله، لاستیک های آب بندی، هوابندی و ایزولاتورها را بر روی لامل های عمودی و افقی نصب میشوند. نام دیگر این نما همان لامل می باشد ، در این سیستم کلیه فشار های وارد شده از طرف باد بر ساختمان، جذب همین لامل های افقی و عمودی می شود و هیچ گونه فشاری به بدنه و سازه اصلی ساختمان وارد نمی شود. این نما برای سازه های ۳ الی ۴ طبقه مناسب است. لامل ها خود در سیستم کرتین وال به دو دسته افقی و عمودی تقسیم می شوند که معمولا لامل های عمودی را مولیون و لامل های افقی را ترنسم می نامند. در این پروسه پس از برش پروفیل لامل های عمودی با اندازه های از پیش تعیین شده توسط پیمانکار، لقمه های اتصال پروفیل های عمودی به افقی در جای خود بر روی پروفیل عمودی با پیچ نصب میگردند. درنمای شیشه ای فریملس قدیمی درون مکان مورد نظر قوطی های آهنی به صورت شبکه ای کار شده که یونیت های فریملس درون آن قرار گرفته و به آن پیچ می شود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *